Tak for din bestilling

Tak for din bestilling

Billetter
Ved køb af billet/billetter til et arrangement, da modtager du en mail med bekræftelse på, at din bestilling er gennemført.

Vær opmærksom på
A) at der kan gå 5-20 min., før at du modtager din bekræftelsesmail fra os.
B) at din bekræftelsesmail kan være at finde under spam eller i uønskede mails i din indbakke eller under “Andet” ved Outlook eller under Promoveringer, hvis du er bruger af Gmail.

Hvis du ikke modtager din beskræftelsesmail, da skriv ind til os på info@dobbeldiagnose.net, så sørger vi for, at gennemføre din bestilling samt at sende dig en ny bekræftelsesmail.

Ordre-nummeret på din bekræftelsesmail er din adgangsbillet. Medbring venligst dette til arrangementet udprintet eller vis på mobil.

Medlemskab
Ved køb af medlemskab af Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose modtager du en mail med bekræftelse på, at din bestilling er gået igennem.
samt en velkomstmail, hvor du også finder din rabatkode som er gældende ved bestilling af billetter til arrangementer.

Vær opmærksom på
A) at der kan gå 5-20 min., før at du modtager dine mails fra os.
B) at din bekræftelsesmail og velkomstmail kan være at finde under spam eller i uønskede mails i din indbakke eller under “Andet” ved Outlook eller under Promoveringer, hvis du er bruger af Gmail.

Hvis du ikke modtager disse to mails, da skriv ind til os på info@dobbeldiagnose.net, så sørger vi for, at gennemføre din bestilling samt at sende dig en ny bekræftelsesmail og velkomstmail.

Hvis du ikke ønsker at modtage dine medlemsmails, da har du mulighed for at kunne afmelde disse nederst på hver mail.

Dit medlemskab gælder for 1 år (12 måneder) af gangen, og du modtager en mail vedr. tilbud om fornyelse af medlemskabet efter 1 år.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail – KLIK HER.

Med venlig hilsen
Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse her på hjemmesiden