Handelsbetingelser

Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose

Handelsbetingelser & Medlemspolitik

  1. Generelt
    Velkommen som medlem i netværket! For en god ordens skyld, så træder aftalen mellem dig og Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose først i kraft, når din betaling er gået igennem, og du har fået en bekræftelse på gennemført køb af medlemskab. Dette sker via e-mail, med mindre andet er aftalt.

    Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Dette sker f.eks., hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, deltager i arrangementer/aktiviteter og opretter et medlemskab i Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose.

    Vi behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, hvortil de er indsamlet. Dette afhænger af formålet, hvilke oplysninger der er tilstrækkelige og relevante. Det kan fx være nyhedsmail, Facebook, markedsundersøgelser, Google Analytics og cookies.

    Sker der ændringer i dine personlige data (ny adresse, nyt tlf-nr, ny e-mail eller nyt betalingskort), er du forpligtet til at oplyse Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose om disse ændringer.

  2. Priser & ændring af priser
    Alle priser hos Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

    Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose forbeholder sig ret til prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag på hjemmeside og Facebook og via e-mail (til eksisterende medlemmer) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.

  1. Levering
    Ved køb af medlemskab hos Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose får du en bekræftelsesmail på dit medlemskab.

    Ved køb af arrangement/aktivitet hos Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose – på www.dobbeltdiagnose.net – får du en bekræftelsesmail på dit køb, og dette er din billet til arrangementet, med mindre andet er angivet.

    Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose kan til enhver tid kræve at se din billet til et arrangement, så husk at have den printet ud eller på din telefon. Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose er ikke ansvarlig for tab af billet.

  2. Informationer/Nyheder
    Ved indmeldelsen giver du lov til at Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose løbende kan sende information pr. e-mail. Nyhedsbrevet skal du selv aktivt gå ind og tilmelde dig.

  3. Medlemsperiode/varighed
    Dit medlemskab er gældende 1 år, dvs. 12 måneder. Hvis du fx bestiller et medlemskab den 1. oktober, så modtager du en mail vedr. fornyelse af dit medlemskab året efter 1. oktober, hvor du via et link i mailen til dobbeltdiagnose.net kan betale for fortsat medlemskab. Du modtager mail vedr. fornyelse, hvis du ikke afmelder dig en uge før datoen, hvor medlemskabet fornys.

    Abonnementsaftale – Fornyelse af medlemskab

    Ved fornyelse af medlemskab, fortsættes medlemskabet indtil det opsiges af en af parterne i henhold til stk. 7. Ved indgåelse af fornyelse af medlemskab godkender kunden, at Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose er berettiget til at sende mail til den angivne e-mail, som kunden har oplyst vedr. fornyelse med link til betaling i overensstemmelse med den aftale der er indgået med kunden og Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose. Kunden modtager efter betaling kvittering for fornyelse af medlemskabet.

    Afholdelse, Ændring el. Aflysning af arrangement/aktivitet
    Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose sætter datoer for arrangementer, og kunden kan købe billetter hertil. BEKRÆFTELSE PÅ MAIL fremvises ved fremmøde. Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose forbeholder sig retten til at flytte et arrangement/aktivitet til en ny dato, hvorved kunden har ret til at få sine penge retur, såfremt kunden ikke kan deltage på den nye dato.

    Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose forbeholder sig retten til at aflyse et arrangement/aktivitet, og her får kunden sine penge tilbage for køb af billet til arrangementet.

    Køb af billet/tilmelding til arrangement
    Du kan som medlem kun tilmelde dig et arrangement, som ligger inden for perioden af dit medlemskab.

  4. Opsigelse
    1 års medlemskab:
    Opsigelse skal ske skriftligt til info@dobbeltdiagnose.net. Penge for medlemskab vil ikke blive refunderet. Medlemskabet løber fra den dag medlemskabet er oprettet og frem til samme dato året efter. Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose skal have modtaget medlemmets opsigelse senest en uge før datoen for fornyelse af medlemskabet, hvis opsigelsen skal have virkning.

  1. Betaling
    Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose modtager betaling med Visa-Dankort, Visa, Visa Elektron, Maestro og Mastercard. Betalingen bliver trukket på din konto, når aftalen træder i kraft, som er samme dag som du opretter aftalen.

    Der kan ikke betales kontant, medmindre at dette er særskilt aftalt.

  1. Fortrydelsesret
    Du har 14 dages fortrydelsesret fra købsdato af medlemskab – dvs. den dag pengene bliver trukket første gang. Ved tilmelding til arrangement eller ved benyttelse af en rabatkode, frafalder fortrydelsesretten.
  1. Reklamationsret
    Skulle det ske, at vi har lavet en fejl, som udelukkende hviler hos Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose beder vi dig kontakte os omgående, så vi kan håndtere din reklamation. Ret din henvendelse til info@dobbeltdiagnose.dk
  1. Forbehold & Ansvarsfraskrivelse
    Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte aktiviteter/arrangementer, leveringssvigt og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler fra samarbejdspartner side. Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller mangler ifm. et arrangement.

  2. Brud på medlemsbetingelserne
    I tilfælde af brud på medlemsbetingelserne, som udlån af medlemsnummer, lovbrud, mislighold samt anden grov eller uacceptabel handling, kan Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose til enhver tid afbryde aftalen om medlemskab med øjeblikkelig virkning, uden refundering af betalt medlemskab.
  1. Persondatapolitik
    For at du kan indgå aftale med os, eller foretage køb af medlemskab, har vi brug for følgende oplysninger:
    Navn
    E-mail
    Telefonnummer
    Adresse

    Registreringen
    Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere ydelser til dig. Personoplysningerne registreres hos Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose, og opbevares indtil medlemskabet opsiges, hvorefter oplysningerne slettes med det samme. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

    Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Oplysninger sælges ikke videre til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd:

  • NETS, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at lave en betalingstransaktion
  • Google Analytics – vi bruger Google Analytics til at gøre vores services bedre til jer og optimere vores hjemmeside

    Indsigelser
    Som registreret hos Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose via e-mail info@dobbeltdiagnose.dk.

    Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, tlf-nr, e-mail og kortoplysninger) for at levere ydelser.

    Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose opbevarer informationer om betalingsmidler, eksempelvis kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. Disse oplysninger bliver slettet så snart du ophører med at være kunde hos os.

  1. Ændringer
    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.
  1. Foreningen bag
    www.dobbeltdiagnose.net ejes af:
    Dansk Fagligt Netværk for Dobbeltdiagnose
    Gødvad Bakke 4
    8600 Silkeborg
    E-mail: info@dobbeltdiagnose.dk
    CVR: 31 30 60 43
  1. Er du tvivl
    Er der noget du ikke helt fik svar på, eller mangler du lige de sidste oplysninger, der kan give dig ro i maven? Så send os endelig en e-mail på info@dobbeltdiagnose.dk eller ring til os på telefon (+45) 61 65 95 39 el (+45) 40 41 21 04. Tager vi ikke telefonen, ringer vi naturligvis tilbage til dig, så snart vi ser dit opkald.

  2. Klagemuligheder – oversigt og links
    Har du en klage over et produkt købt på www.dobbeltdiagnose.net, kan der sendes en klage til:

    Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning.
    Carl Jacobsens Vej 35
    2500 Valby
    www.forbrug.dk

    Angiver du en klage, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@dobbeltdiagnose.net

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse her på hjemmesiden