Tak for endnu en god Temadag og generalforsamling 2017

. 15/03/2017

Tak for endnu en god temadag d. 9.3.17 efterfulgt af generalforsamling, denne gang i rare omgivelser i Aarhus – (se Program for dagen). En ganske særlig dag, hvor vi kan fejre 10 år fra opstart af netværket på konferencen Beat the Dragon på Aarhus Universitet, hvor Team for Misbrugspsykiatri stadig gik, fandtes og gik forrest i opbyggelsen af netværket. Tak til Lotte Sønderby, Lars Merinder, Søren Søegaard, Eline Hyldager. Vi fortsætter, og som dagen i dag viste endnu en gang, er der god grund til fortsat at lægge kræfter i samarbejde på tværs for at støtte op om mere opmærksomhed og udvikling inden for området.

Særlig tak til Katrine Schepelern, PhD, leder af Kompetencenter for Dobbeltdiagnoser, Sankt Hans og speciallæge i psykiatri, Danny Reving, KABS for jeres gode oplæg og refleksioner på dagen.

Vi fik et rigtigt godt indblik, hvordan udfordringer i behandling af dobbeltdiagnosticerede ser ud og kan imødekommes fra regionalt og kommunalt perspektiv. Vi fik også mod på at stable en større temadag på benene, hvor der kan være workshops med mere plads og tid til udveksling af praksiserfaringer i forhold til, hvordan koordinering kan fungere inden for forskellige faglige, organisatoriske og rammer.

Derefter en generalforsamling, hvor alle, der stillede op til genvalg, blev genvalgt, og hvor vi kan byde velkommen til Katrine Schepelern i bestyrelsen og til Keld Loftager til vores 2019 Nordiske konferance støtteteam J. Som altid dejligt med nye kræfter i netværket!

Vedhæftet er PowerPoints fra dagen.

Mange hilser på bestyrelsens vegne.

Birgitte Thylstrup

 

 

Del gerne:

Tags:

Category: Begivenheder

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook

Fortsætter du med at bruge siden, accepterer du cookies. mere information

Det er vedtaget ved lov at du skal trykke på "tillad cookies" for at bruge websiden.

Luk