Nordisk konference om cannabis

Nordisk konference om cannabis

Begivenheden

Den  27. august 2020, kl. 09:30 -15:30 holder Dansk Psykolog Forenings Selskab for Misbrugspsykologi en temadag om dilemmaer i forbindelse med medicinsk cannabis. Det foregår i Psykologforeningens lokaler på Østerbro i København.
Vi er blandt oplægsholderne med Rikke Jakobsen, som vil fortælle om de gråzoner, der er inden for området.

Hvordan kan vi undgå, at de personer, som køber cannabis til medicinsk formål på det sorte marked, ikke bliver behandlet som ”misbrugere” eller kriminelle?

Og hvordan kan man som psykolog eller læge forholde sig til de personer, som både bruger cannabis som rekreativt middel og som medicin – måske endda en kombination af ordineret og illegalt?

Endelig kan man støde på er personer i et blandingsmisbrug incl. cannabis, som forsøger at lindre en fysisk eller psykisk smerte. Kan man tage alle stoffer ud af ligningen, men beholde cannabis, da det kan have en medicinsk effekt uden de store bivirkninger?

På temadagen vil også forsker Sinnikka Kvamme være oplægsholder og endelig Benedikte Kudahl fra Psykiatrisk Center København, som vil beskrive af centerets evaluering af forsøgsordningen med medicinsk cannabis.

Pris

kr. 500,00

Pris

kr. 500,00

Ikke på lager

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse her på hjemmesiden